20. oktober 2018
Niclas Nøhr i vild jubel efter sin hidtil største triumf, sejren i European Games i mixeddouble sammen med Sara Thygesen.
Niclas Nøhr i vild jubel efter sin hidtil største triumf, sejren i European Games i mixeddouble sammen med Sara Thygesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød-profil vil give tilbage til sit gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød-profil vil give tilbage til sit gymnasium
Sydkysten - 10. januar 2018 kl. 05:27
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor Solrød-profil i badminton får en ny rolle i år.

Doublespecialisten Niclas Nøhr er således blevet ansat på Solrød Gymnasium - Eliteidræt.

Solrød Gymnasium har gennem mange år tilbudt studieretninger med mulighed for morgentræning i skemaet.

Solrød Badmintons cheftræner og underviser på Solrød Gymnasium, Jakob Poulsen, har fortsat det overordnede ansvar for linjen, og han er særdeles glad for ansættelsen af Niclas Nøhr.

- Det er et scoop at kunne lave en aftale med Nøhr, der udover at have erfaring på højeste niveau som spiller også har et stort potentiale som træner, som jeg håber han vil udnytte, når hans karriere er forbi. Derudover har Niclas selv været spiller på linjen tidligere, så han kender strukturen og kulturen for badmintonlinjen særdeles godt, lyder det fra Jakob Poulsen.

Niclas Nøhr er ligeledes glad for og tilfreds med aftalen.

- Jeg har lavet en aftale med Solrød Gymnasium om at være gæstetræner 10-15 gange om året. Det er spændende og udfordrende, men frem for alt er jeg glad for at kunne give noget tilbage til Solrød Gymnasium, som jeg har gået på i fire år. Det er dejligt at kunne hjælpe dem, som er der nu, med at få nogle anderledes input end normalt, siger Niclas Nøhr.

- Jeg aftaler med Jakob Poulsen, hvornår jeg kan tage nogle træninger, så det kan passe ind i mit eget ret travle program. Men indtil videre har det fungeret super godt, siger Niclas Nøhr videre.

Han er student fra Solrød Gymnasium i 2012. Han har bl.a. vundet European Games 2015 i mixeddouble med Sara Thygesen fra Odense og er blevet nummer to til DM og EM i 2016.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk