9. juli 2020
Flere tog Lendagers opfordring om at danse til sig. Foto: Helle Midskov
gallery icon

Se billedserie

Flere tog Lendagers opfordring om at danse til sig. Foto: Helle Midskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød festede i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød festede i centret
Sydkysten - 03. august 2019 kl. 13:37
Af Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var skruet godt op for lyden i Solrød Centret lørdag formiddag. Det var popsanger Torben Lendager, som inviterede alle til at feste med i det lokale center, og folk strømmede til.

Torben Lendager & Roosters indledte den flere timer lange koncert med nummeret "Vi holder fest", og det var tydeligvis en ørehænger, som de fleste kunne synge med på, og et af Lendagers største hits gennem tiden.

Sanger Torben Lendager var glad for at være tilbage i Solrød Center.

- Det er et par sæsoner siden, jeg var her sidst, men nu skal vi feste, råbte han, og tog derefter publikum med en tur ned ad Memory Lane og spillede et af de helt store Walkers hit "Forever Together", og fortsatte med en blanding af danske og engelske pop- og rocknumre. Til nummeret "10 vilde heste" tog flere imod opfordringen til at danse, og de lavede indkøbsturen om til en fest.

Mange nød musikken, en kop kaffe eller en fadøl og solen tilsmilede også Solrød. Mange af de fremmødte var det mere modne publikum, men med bredden på musikken ramte popmusikeren både børn som voksne.

- Vi var ude at handle i den anden ende af centret, så hørte Bella musikken og begyndte at klappe i hænderne, fortalte Katrine Lunau-Christensen, som fulgte efter sin 2-årige datter.

- Det er helt vildt hyggeligt med musik i centret, det giver noget liv. Vi har også før været her for at høre musik, fortsatte hun.

Centerchef Susanne Kaihøj glædede sig også lørdag formiddag over det store fremmøde, og hun var meget glad for, at hun havde booket Lendager til at komme og give koncert.

- Det er dejligt, når de lokale borgere tager så godt imod de initiativer, som vi tager. Vi har også planer om, at der skal være lidt mere underholdning i centret, sagde hun.

Hun mindede om, at også den kommende lørdag, vil der være underholdning i centret, hvor Chimbo's Revival optræder, og i en lidt anden boldgade, så er der børnekræmmermarked lørdag den 17. august.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?