17. maj 2021
Tonny Lauridsen (tv.) træder et skridt tilbage og overlader posten som gruppeformand til Claus Redder Madsen.
Tonny Lauridsen (tv.) træder et skridt tilbage og overlader posten som gruppeformand til Claus Redder Madsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød: S får ny gruppeformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød: S får ny gruppeformand
Sydkysten - 15. januar 2016 kl. 08:16
Af Helle Midskov

Claus Redder Madsen er ny gruppeformand for socialdemokraterne i Solrød og bliver "oppositionens leder". Rollen overtager han fra Tonny Lauridsen, der har besluttet at trappe ned på det politiske arbejde.

2. viceborgmester Claus Redder Madsen bliver socialdemokraternes nye gruppeformand i Solrød. Det blev officielt til socialdemokraternes traditionelle nytårskur, hvor medlemmerne blev orienteret om rokaden.

Byrådsmedlem i 10 år

53-årige Claus Redder Madsen er ikke ny på den lokalpolitiske scene. Han har været medlem af kommunalbestyrelsen siden kommunalvalget 2005, hvor han var spidskandidat, og sidder således i sin 3. periode. Han er uddannet politimand og har siden 2004 arbejdet som forbundssekretær i Politiforbundet.

- Jeg er meget glad for, at Tonny fortsætter i byrådet, så vi kan videreføre vores gode samarbejde og sparring frem mod kommunalvalget i 2017. Vi skal fortsat følge vores overordnede strategi om at samarbejde bredt i byrådet, så vi får størst indflydelse på de lokale beslutninger, forklarer Claus Redder Madsen.

Tonny Lauridsen har besluttet ikke at genopstille ved kommunalvalget den 21. november 2017.

Bedre kommune

- Udfordringer - særligt de kommende år - med yderligere besparelser og nedskæringer vil helt sikkert præge billedet, så vi skal som minimum søge at fastholde det nuværende serviceniveau og sikre, at besparelserne kommer til at ske på områder, hvor det gør mindst ondt for de svageste borgere. Her tænker jeg også på, at vi skal udmærke os ved at være en kommune, hvor vi arbejder aktivt med integration og respekt for de etniske minoriteter, der bor her, fortæller Claus Redder Madsen.

Men overordnet har den nye gruppeformand et mål om at gøre Solrød endnu mere attraktiv for nye så vel som nuværende borgere.

- Jeg glæder mig til at gøre Solrød til en endnu bedre kommune at bo og udfolde sig i, fortsætter Claus Redder Madsen.

Socialdemokraterne i Solrød har tre ud af de 19 pladser. Foruden Claus Redder Madsen og Tonny Lauridsen sidder også Jytte Willendrup for socialdemokraterne i Solrød Byråd.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?