19. juli 2019
Blandt de med spænding imødesete opgør ved DM-semifinalen er kampen mellem landets to bedste kvindelige spillere, Line Kjærsfeldt og Solrøds Mia Blichfeldt (billedet). Foto: SSB
Blandt de med spænding imødesete opgør ved DM-semifinalen er kampen mellem landets to bedste kvindelige spillere, Line Kjærsfeldt og Solrøds Mia Blichfeldt (billedet). Foto: SSB
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød Badminton klar til den store dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød Badminton klar til den store dag
Sydkysten - 15. marts 2019 kl. 19:10
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Solrød er alle kræfter rettet mod at skabe en unik oplevelse tirsdag 19. marts kl. 19 i Solrød Idrætscenter.

- Det er det første semifinaleopgør i kampen om DM for hold, vi har i egen hule, og vi prioriterer at skabe en badmintonoplevelse udover det sædvanlige, siger formand Kenneth Højlund.

- Vi har længe arbejdet hen mod denne aften, og på selve kampdagen vil 40-50 frivillige være i sving med start flere timer før kampstart. Vi satser på, at der kommer virkelig mange, 200-300, til fællesspisning i hallen, og at selve kampen vil blive overværet af en atmosfærefyldt idrætshal med 700-800 begejstrede tilskuere.

Det kan ikke blive mere tæt, end når Team Skælskør-Slagelse er modstanderen. Sidst, de havde et indbyrdes opgør, var det i Skælskør, hvor det måtte afgøres i golden set. Der er lagt op til flere fremragende individuelle kampe, bl.a. mellem landets to bedste kvindelige spillere, Skælskørs DM-vinder Line Kjærsfeldt og Solrøds Mia Blichfeldt.

De to hold har tidligere mødtes i en semifinale - i 2014 vandt TSS i golden set med Hans-Kristian Solberg Vittinghus mod Emil Holst. Solrød vandt således bronze det år.