21. februar 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skud mod butiksrude: Politiet undersøger sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skud mod butiksrude: Politiet undersøger sagen
Sydkysten - 06. november 2019 kl. 14:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Vestegns Politi har i løbet af dagen undersøgt en anmeldelse om skud mod en butiksrude på Vallensbæk Stationstorv. Politiet efterlyser vidner og er på stedet med en mobil politistation.

Københavns Vestegns Politi
Onsdag morgen modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om mulige skudhuller i en rude til en butiksfacade på Vallensbæk Stationstorv.

De første undersøgelser viste, at der var tale om tre skudhuller og videre undersøgelser i løbet af dagen viste, at der blev afgivet tre skud på stedet lidt før kl. 1 natten til dag, hvor butikken var lukket. Politiet har ikke oplysninger om, at nogen er kommet til skade.

- Vi er fortsat i den indledende del af efterforskningen, men vi hører gerne fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt ved Vallensbæk Stationstorv lidt før kl. 1 i nat, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at der er set to personer køre rundt i området på en knallert samtidig med skyderiet. Dem vil politiet meget gerne tale med eller modtage yderligere oplysninger om.

- Det er for tidligt at spekulere i årsager og motiver - det skal vores videre efterforskning klarlægge, siger Ole Nielsen.

Politikommissæren ønsker ikke at frigive yderligere detaljer fra efterforskningen på nuværende tidspunkt.

Lokalbetjente fortsætter med at være tilstede i området med en mobil politistation til kl. 19 i aften. Her er vidner velkomne til at henvende sig eller ringe på telefon 4386 1448.