21. november 2017
Vintersnebillede i gården - 1945.
gallery icon

Se billedserie

Vintersnebillede i gården - 1945.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal din gamle sneskovl udstilles?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal din gamle sneskovl udstilles?
Sydkysten - 09. september 2017 kl. 14:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Greve Museum har en stor samling af genstande i både de eksisterende udstillinger samt i museets magasin, er der alligevel en del ting, som stadig mangler til de kommende udstillinger. Derfor har museet brug for din hjælp til at fremskaffe både ting og fortællinger til udstillingerne - og man holder i den forbindelse indsamlingsdag onsdag den 13. september.

I år er der snegaranti i Greve - i hvert fald på museet. Årets juleudstilling, som skal åbne til november handler nemlig om sne. Museumsinspektør Iben Overgaard fortæller, at museet stadig mangler en del effekter, fotos og historier for at komme i hus med en juleudstilling om sne, og hun håber derfor, at der er mange, der vil komme og enten forære eller låne museet ting til udstillingen. Måske har nogen gemt deres gamle ski eller kælke fra 1980'erne eller sneskovlen, der har skovlet sne i årtier på fortovet. Julepynt med sne vil også være meget velkomment. Og mon ikke også, at der er folk, som ligger inde med rigtig gode fotos af Greve Kommune dækket i hvid sne?

En tur i haven
I løbet af 2018 vil der være fokus på parcelhushaverne i årets særudstilling. Derfor indsamler museet denne eftermiddag også ting, der knytter sig til haven. Museets ansatte leder både efter fotos af haver, haveplaner og ting fra haven. Så skal dine haveblade og -bøger, din haveplan, grill, plæneklipper eller havenisse udstilles, så er det nu, du skal finde det hele frem.

Tag det med, som museet må få eller låne, og tag en snak med museets ansatte for at blive klogere på, om netop dine ting eller historier skal med på de kommende udstillinger. Hvis det er større genstande, kan du også medbringe et foto.

Indsamlingsdagen foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, onsdag den 13. september fra klokken 16 til 18. Denne onsdag har museet åbent fra klokken 11 til 20, da det er den anden onsdag i måneden. Læs mere om museet og de kommende udstillinger på grevemuseum.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk