17. september 2019
Retten i Glostrup dømte også den 30-årige for at køre med kokain og beroligende medicin i blodet og samtidigt ikke at have noget kørekort. Foto: Bjørn Armbjørn
Retten i Glostrup dømte også den 30-årige for at køre med kokain og beroligende medicin i blodet og samtidigt ikke at have noget kørekort. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skændtes om regning: Murer dømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skændtes om regning: Murer dømt
Sydkysten - 15. maj 2019 kl. 12:31
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 30-årig murer har fået 30 dages betinget fængsel efter en strid om betaling af en regning.

Episoden fandt sted i december ved en adresse i Ishøj. Gennem noget tid havde der været uenighed om betalingen for udført arbejde, og "til sidst fik han nok," som den 30-årige udtrykte det ifølge retsbogen. Kvinden, som havde fået udført arbejdet, var sammen med sin far taget hen til den 30-åriges chef, og senere kom den 30-årige også til stedet.

Der opstod tumult, og det endte med, at den 30-årige ifølge vidneforklaringerne, som dommerne ved Retten i Glostrup valgte at lægge til grund for afgørelsen, kastede en tændt cigaret i hovedet på kvindens far, gav kvinden et hårdt skub i brystet med begge hænder og endelig gav faren et skub i brystet med den ene hånd. Derfor blev manden kendt skyldig for vold efter straffelovens § 244, og retten lagde navnlig vægt på, at manden er tidligere dømt for vold.

Den 30-årige blev i samme ombæring dømt for i januar i år at have kørt i sin varevogn på Ishøj Bygade, mens han var påvirket af kokain og det beroligende stof alprazolam og samtidigt var frakendt kørekortet - en frakendelse, han også havde fået for at køre med ulovlige stoffer i blodet.

Manden havde i øvrigt erkendt sig skyldig i både at køre uden kørekort og med ulovlige stoffer i blodet samt for at have givet kvinden ét skub, men retten valgte altså at tro på vidneforklaringerne og idømte derfor manden 30 dages betinget fængsel med prøvetid på et år, 40 timers samfundstjeneste og en bøde på 9000 kroner. I rettens øjne var det en formildende omstændighed, at volden havde fundet sted efter en uoverensstemmelse og ikke havde skader til følge.