13. august 2020
33-årige Hans-Kristian Vittinghus erkender, at hvis det hele skal hænge sammen, skal resultaterne følge med. Her er han i et arkivbillede i kamp for Solrød.
33-årige Hans-Kristian Vittinghus erkender, at hvis det hele skal hænge sammen, skal resultaterne følge med. Her er han i et arkivbillede i kamp for Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste udkald for lokal topspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste udkald for lokal topspiller
Sydkysten - 07. januar 2020 kl. 09:01
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans-Kristian Vittinghus (HK) , der har gjort karriere for både Greve og Solrød, har efter et skuffende 2019 erkendt, at det er ved at være sidste udkald.

Det var et resultatmæssigt særdeles skuffende 2019, der fik Hans-Kristian Vittinghus til i privatboligen i Vallensbæk at gøre sig tanker om sin fortsatte karriere.

- Det er på en eller anden måde min sidste chance i 2020. Det nytter ikke noget, at jeg synes, det spillemæssigt bliver bedre. Resultaterne skal også følge med. Jeg har stor motivitation og lyst til at fortsætte min karriere, men jeg har ikke lyst til at fortsætte på den her måde, sagde Hans-Kristian til TV 2 Sport.

Efter han i 2011 slog igennem på den store scene med en VM-kvartfinale og en plads i top-25 på verdensranglisten, har Hans-Kristian Vittinghus været en fast bestanddel af verdenstoppen i herresingle. Han har således været at finde ved de største internationale turneringer, men 2019 var ganske enkelt et forfærdeligt år for ham.

- Jeg tager ikke to år mere med resultater som i 2019. Så giver det ingen mening for familielivet, hvis det skal hænge sammen, lød det fra ham.

Klubskifte
Klubmæssigt skiftede han fra Solrød til Højbjerg, der kunne fejre nytår på 1.pladsen i ligaen foran netop Solrød.

Hans-Kristian Vittinghus er afklaret med, at han i en alder af 33 år og med et familieliv ved siden af ikke har plads til endnu en sæson på samme resultatmæssige niveau.

- Der er ingen tvivl om, at hvis min karriere skal fortsætte, skal resultaterne blive bedre.

- Jeg kan i år komme til at spille i mindre turneringer for at stabilisere mig, men hvis badminton skal fortsætte som en fuldtidsatsning, skal resultaterne følge med, lyder det fra Hans-Kristian Vittinghus, som kun havde en kort jule- og nytårspause, da den første internationale turnering er I Malaysia allerede fra 7. januar.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?