23. marts 2019
Lørdag den 1. september er der sommerfest i Greve Frikirke. Pressefoto
Lørdag den 1. september er der sommerfest i Greve Frikirke. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sensommerfest i Greve Frikirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sensommerfest i Greve Frikirke
Sydkysten - 28. august 2018 kl. 19:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 1. september inviterer Greve Frikirke til sensommerfest, hvor der er aktiviteter for alle aldersgrupper. I forbindelse med arrangementet modtages også tøj til Roma-børn i Bulgarien.

Der vil være aktiviteter på plænen, så som volleyball, petanque, ansigtsmaling, brætspil og meget mere. Senere er der musik, sang og refleksioner med Greve Gospel Singers, rock og blues bandet "Good News" m.fl.

Programmet: 15:00: Caféen sælger kaffe og kage, og der er aktiviteter på plænen. 16:30: Gospel, refleksion og sang. 18:00: Caféen sælger aftensmad.

På dagen tages der imod tøj til trængte Roma-børn i Bulgarien. Det er ganske svært for mange at få økonomien til at hænge sammen, og der er en stor mangel på tøj og andet, især om vinteren. Nogle børn kommer til skole med én af forældrene, som så tager barnets sko med hjem igen, så andre børn i familien kan benytte dem, fortæller kirken, hvis internationale kirke har en missionær på stedet, som underviser på skolen og står for den praktiske fordeling af tøjet i flere landsbyer. Der er også et børnehjem for forældreløse børn, som nyder godt af hjælpen.

Kirken beder om rent og nyvasket brugbart tøj, især til børn og unge. Yderligere information og evt. hjælp med afleveringen kan fås hos Peter Christoffersen, tlf. 3024 8135.