18. september 2021
Der er sensommersjov på Greve Museum de kommende dage. Pressefoto
Der er sensommersjov på Greve Museum de kommende dage. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sensommerdage på Greve Museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sensommerdage på Greve Museum
Sydkysten - 04. september 2021 kl. 18:27

Med museets sensommerprogram kan både børn og voksne blive klogere på lokalhistorien på udvalgte dage i september.

Om du har boet i Greve Kommune i en uge eller 50 år, så kan historiker Birgitte Rosenhegn med garanti fortælle dig noget nyt og spændende om egnens historie. Birgitte Rosenhegn viser rundt i Greve Museums udstillinger på alle hverdage og fortæller om Greves rivende udvikling fra landbrugsland til forstad. De daglige rundvisninger tager ca. 30 minutter og er inkluderet i entréprisen.

Museumscaféen inviterer til fællesspisning, hvor maden er inspireret af gammeldags mad tilpasset nutidens smagsløg. Onsdag den 8/9 er der fællesmiddag kl. 17.30 med skipperlapskovs på menuen. Onsdag den 15/9 er der fællesfrokost med traditionelt frokostbord. Der serveres smagsprøver på syltemælk og fedtemadder hver dag, så alle kan få en bid historisk mad, når man besøger Greve Museum.

Den anden og tredje lørdag i september kan du høre hanegal på Greve Museum, når Roskilde-Sjællands Fjerkræklub viser deres flotte fjerkræ frem. Børn kan selv blive tryllet om til en høne, gris eller et andet sjovt dyr, når Olga Ravn fra Greve Billedskole svinger penslen og laver ansigtsmaling for børn. Museets legetante guider igennem de gamle lege i museets nye legelund. Der er gratis adgang for børn, og alle aktiviteterne er gratis.

Lørdag den 18/9 kan børn over 7 år komme med på en sanselig rejse gennem skoven. Med performanceforestillingen »Voks skoV« udforsker vi naturen rundt om Greve Museum. Billetterne til forestillingen er gratis og kan bookes på forhånd på grevemuseum.dk.

Sensommerdage foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve på alle åbningsdage fra tirsdag 7/9 til søndag 19/9. Der er aktiviteter for børn lørdag den 11/9 og lørdag den 18/9.

Se nærmere program og book billetter til de enkelte aktiviteter på grevemuseum.dk.

Greve Museum har åbent tirsdag-fredag kl. 11-15, lørdag-søndag kl. 11-16.

Aktiviteterne er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Synes du, at kommunen er der for dig?