17. januar 2021
Sebastian Kvist på 10 år er blandt landets bedste med en ketcher. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Kvist på 10 år er blandt landets bedste med en ketcher. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sebastian vil være verdens bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian vil være verdens bedste
Sydkysten - 03. januar 2021 kl. 17:24

Vallensbæk: Sebastian Kvist på 10 år fra Vallensbæk Strand har haft et suverænt år på tennisbanen.

I sin aldersgruppe er han gået ubesejret gennem året, hvilket blandt andet har givet ham 14 turneringssejre. At Sebastian Kvist er et talent med en ketcher er tydeligt, han er tredobbelt Sjællandsmester og dobbelt Danmarksmester, og i weekenden 5.-6. december var det sidstnævnte, der skulle forsvares:

Han var udtaget til Dansk Tennis Forbunds landsmesterskaber, som blev spillet i Hinnerup ved Aarhus. Her var spillere fra Sjælland, Fyn og Jylland, og her levede han op til favoritværdigheden.

Turneringen blev spillet i det såkaldte Play and Stay-format, hvor spillerne spiller med skumbold - det er mest u10-spillerne, der spiller der. Skumbolden betyder, at bolden hopper lidt langsommere. Det er typisk for de spillere, som ikke er helt klar til at spille med almindelige tennisbolde, men Sebastian Kvist er så småt begyndt med de hurtigere bolde på en større bane.

Store drømme
Sebastian går til dagligt i 4.C på Egholmskolen, og han begyndte at spille tennis i Vallensbæk Tennis Klub allerede som 5-årig.

Og med de gode resultater i bagagen begynder han at drømme stort. Direkte spurgt til sine drømme med tennis svarer han uden tøven:

- Jeg vil være verdens bedste, lyder det. Med store drømme følger også et stort arbejde, og siden Sebastian Kvist var syv år gammel, har han trænet dagligt i Kjøbenhavns Boldklub på Frederiksberg sammen med de største talenter i Danmark.

Det bliver spændende at følge Sebastian de kommende år.

/Schaadt

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?