16. januar 2021
Prismodtagere og nye æresmedlemmer i flok, fordi de var mange nok.
gallery icon

Se billedserie

Prismodtagere og nye æresmedlemmer i flok, fordi de var mange nok.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fest og fremgang i Tune IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fest og fremgang i Tune IF
Sydkysten - 29. april 2019 kl. 18:21
Af Steffen Kristiansen

Aktivitetsudbuddet er stort i Tune Idrætsforening. Faktisk har foreningen nævnt 34 af slagsen på sin hjemmeside, og det har endnu en gang været med til at få klubbens medlemstal til at vokse.

I forbindelse med afviklingen af den årlige idrætsfest lørdag aften kunne hovedformand Pauli Christensen således krydre sin festtale med fakta lydende på, at der aktuelt var tegnet 4655 aktive medlemskaber svarende til en fremgang på 100 det forløbne år.

- Vi må kunne noget særligt i Tune IF. Måske kunne andre foreninger i Greve Kommune lære noget af os. Men vi kan også lære noget af dem. Man skal aldrig lukke omkring sig selv, sagde formanden til de 325 fremmødte festdeltagere.

Året 2018 har ifølge formanden over en bred kam været præget af opture for Tune IF. Den helt store af dem var, da foreningen i november vandt landsfinalen om ære og præmie til at kunne kalde sig Årets Fantastiske Fællesskab.

- Det er blevet bemærket. Selv huspriserne i Tune-området er steget. Alligevel kan vi de næste fire til fem år forvente 1000 flere indbyggere i Tune. Det vil også påvirke vores forening, sagde Pauli Christensen.

Han imødeser dog med sindsro det ekstra pres, der i den forbindelse vil være på foreningen. Helt i stil med festaftenens James Bond-tema, hvor det kølige overblik helst skulle holdes.

Lørdagens idrætsfest var nummer 45 af slagsen og handlede overordnet set om hædring af såvel ledere som udøvere, der det forløbne år var nået et særligt prisværdigt niveau. Ikke færre end 10 af foreningens medlemmer blev hædret med priser, og yderligere blev to nye æresmedlemmer udnævnt.

- Vi kan ikke alle få en pokal eller en pris, selvom vi skal uddele mange af dem i aften. Og så alligevel. Som vinder af titlen Årets Fantastiske Fællesskab, så har vi jo alle del i de to pokaler samt de 150.000 kroner, der fulgte med sejren, sagde Pauli Christensen.

Læs mere om idrætsfesten og aftenens priser i DAGBLADET mandag og Sydkysten tirsdag.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?