17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S i Solrød holder arrangement i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S i Solrød holder arrangement i børnehøjde
Sydkysten - 25. maj 2018 kl. 20:20

Socialdemokratiet i Solrød sætter børnene i fokus ved et arrangement lørdag den 26. maj klokken 10 til 14 i Solrød Center.

- Børnene får mulighed for at få lavet ansigtsmaling, og vi vil uddele balloner, fortæller formanden for Socialdemokratiet i Solrød, Tonny Lauridsen.

Der bliver også mulighed for at få en snak med folketingsmedlem Astrid Krag og de lokale S-medlemmer af Solrød Byråd.

Nogle af de emner, som både landspolitiker og de lokale byrådspolitikere gerne vil tale om er: Har vi tilstrækkelig kapacitet til at dække fremtidens behov for dagtilbud? Mange nye solrødborgere er børnefamilier, og de har brug for tryghed om børnepasning.

- Vi skal også forbedre kvaliteten i dagtilbuddene, og så foreslår vi en nedsættelse af taksterne. Det er alt for dyrt at være børnefamilie i Solrød. Vores skoler har brug for nyt og bedre inventar. Der er mange opgaver, så kom ned i centret og mød socialdemokraterne til en snak om fremtidens prioriteringer på børneområdet. Tag børnene med. Det bliver sjovt, fortsætter formanden.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?