27. maj 2020
Ruth Cordua med sin nyeste bog. PR-foto
Ruth Cordua med sin nyeste bog. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ruth Cordua udsender to bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruth Cordua udsender to bøger
Sydkysten - 15. oktober 2019 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 14. oktober udkom endnu en af forfatteren Ruth Corduas bøger, som bringer hende op på 10 bøger. Ruth Cordua, som er fra Ishøj, har skrevet bogen "Øjnene, der så", som handler om en fremtid, vi måske alle i hemmelighed frygter.

- Lad os antage, at alt går galt. Lad os følge ganske små enklaver af overlevende mennesker, efter at en vanvittig despot ved en kolossal dumhed udsletter næsten alt liv på jorden. Instinktet for simpel overlevelse en dag ad gangen ligger i hver eneste af os, og nu viser denne bog og en efterfølgende bog, at på sæt og vis klarer vi skærene. Men kan vi være stolte af resultatet?, skriver Ruth Cordua.

Ruth Cordua udgiver allerede 18. november sin 11. bog - som hedder "Det bedste af de bedste", som også handler om en fremtid, vi alle måske i al hemmelighed frygter. Hun beskriver bøgerne som mammutter med aktion på alle sider.

Bøgerne kommer også som ebøger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?