25. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Regionsråds-valgmøde i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionsråds-valgmøde i Brøndby
Sydkysten - 19. september 2021 kl. 13:37

Ishøj/Vallensbæk: Samtidig med kommunalvalget finder regionsrådsvalget sted - og det skal ikke glemmes. Derfor arrangerer Socialdemokratiet i Brøndby-kredsen valgdebat:

- Det er en stor fornøjelse at vi har fået fire markante regionsråds politikere til at bruge en aften på Vestegnen og debattere politik, som betyder noget for samfundets svageste borgere, siger formand for Socialdemokratiet i Brøndby-kredsen, Per Paaskesen.

Han fortæller videre:
- Vi har mange udfordringer på psykiatriområdet og så kæmper vi fortsat med lægemangel, selv om det ikke er så udtalt længere. Vi har også bruge for at få sat ord på de stigende udgifter i sundhedsvæsnet, som rammer kommunerne hårdt. Endelig er det vigtigt at få sat nogle ord på konsekvenserne af sygeplejekonflikten. Der er ingen vindere i den konflikt, og det betyder meget for vores borgere, at få klarhed over håndteringen af ventelister m.v.

Socialdemokratiet har åbent hus for alle onsdag d. 22. september 2021 klokken 19.00 i Kulturhuset Kilden, Nygårds Pl. 31, 2605 Brøndby.

Politik i Region Hovedstaden - debataften med Lars Gaardhøj (S), Christoffer Buster Reinhardt (C), Peter Westermann (SF) og Christine Dal (V). Ordstyrer borgmesterkandidat Merete Amdisen (S), Ishøj.

/Schaadt

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?