11. december 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet offentliggør billede af bil fra skyderi i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet offentliggør billede af bil fra skyderi i Greve
Sydkysten - 29. juni 2019 kl. 13:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet offentliggør billede af bil fra skyderi i Greve

Efter et skyderi i Gersagerparken i Greve torsdag, har politiet nu brug for borgernes hjælp til oplysninger om et køretøj.

En sølvgrå Audi bliver af politiet sat i forbindelse med skyderiet i Gersagerparken i Greve torsdag den 27. juni 2019.

Politiet formoder, at bilen blev brugt af gerningsmanden, og derfor ønsker politiet at høre fra borgere, der har set den.

Bilen blev stjålet i Herlev den 24. juni 2019, og derfor vil politiet gerne høre fra personer, der har set den i perioden 24. juni til og med 27. juni 2019, hvor den blev fundet udbrændt omkring kl. 2330.

-Vi arbejder bl.a. ud fra en teori om, at der er en indbyrdes strid mellem offeret og gerningsmanden. Men vidner så den sølvgrå Audi køre fra området kort efter skyderiet i Greve, og derfor vil vi gerne i kontakt med flere borgere, der har set bilen fra tidspunktet, hvor den blev stjålet, og indtil den blev brændt af i Taastrup torsdag aften kort før midnat, siger politikommissær Michael Robdrup Andreassen, der er efterforskningsleder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Skyderiet fandt sted den 27. juni omkring kl. 1400, og kl. 1456 indfandt en 27-årig kvæstet mand fra København sig på Hvidovre Hospital med læsioner fra skud. Manden er uden for livsfare.

Personer med oplysninger om sagen kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 46 35 14 48 eller nærmeste politi på 114.