15. september 2019
Politiet fulgte op for at sikre sig, at beboere og skoleelever i området fortsat kunne føle sig trygge.
gallery icon

Se billedserie

Politiet fulgte op for at sikre sig, at beboere og skoleelever i området fortsat kunne føle sig trygge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet lavede tryghedsopfølgning ved Tjørnelyskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet lavede tryghedsopfølgning ved Tjørnelyskolen
Sydkysten - 26. marts 2019 kl. 12:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ercan Yildiz og Mette Stisen fra Midt- og Vestsjællands Politi kørte mandag ud til den nedbrændte Tjørnelyskole i Greve for at tale med skoleelever og beboere i området. Branden var så voldsom, at 10 til 15 boliger måtte evakueres, og derfor fulgte politiet op i området for at sikre sig, at beboere og skoleelever i området fortsat kunne føle sig trygge.

arrow Læs også: Minister blev klogere på nytteindsats

- Mens vi stod ved den mobile politistation mødte vi en del forskellige mennesker, som meget gerne ville tale med os om det, der var sket. Synet af skolen er da også noget for sig. Der kom flere voksne forbi, som syntes det var meget trist, at det skulle ende sådan. De har selv gået der, eller deres børn har gået der, og de har gode minder derfra. Så de var selvfølgelig påvirkede af branden, siger politiassistent Ercan Yildiz fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var søndag eftermiddag omkring kl. 16.37, at branden fik fat i Tjørnelyskolen, og omkring kl. 21 blev boligerne i Tjørnelyparken evakueret. De havde mulighed for at opholde sig i opstillede telte med varme, men de fleste valgte at tage hjem til familie og venner i stedet.

- Vi mødte også rigtig mange skoleelever, og en af pigerne var meget bange for, om der havde været personer inde på skolen, da branden brød ud. Derfor var det rigtig godt, at vi kom derud og fik fortalt dem, at ingen personer kom til skade, siger Ercan Yildiz.

De evakuerede beboere fik lov at komme tilbage til deres boliger omkring midnat, men brandvæsnets slukningsarbejde fortsatte natten igennem.

Den mobile politistation stod ved Tjørnelyskolen mandag fra kl. 1330 til 1530.

arrow Efter brand: Aske kan være sundhedsskadelig
27. marts 2019 kl. 14:40 Opdateret: kl. 14:40
arrow Indsatsleder havde advaret om risiko ved skolebrand
25. marts 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17