29. november 2020
38-årige Olivia Krage har forladt hjemmet den 1. november, og familien er bekymret for hende. Privatfoto
38-årige Olivia Krage har forladt hjemmet den 1. november, og familien er bekymret for hende. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet beder om hjælp: Efterlyser 38-årig kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet beder om hjælp: Efterlyser 38-årig kvinde
Sydkysten - 03. november 2020 kl. 09:45

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 38-årig kvinde fra Karlslunde, Greve, som har forladt sit hjem den 1. november 2020.

38-årige Olivia Krage er ikke set siden den 1. november 2020, og familien er bekymret for hende. Hvis borgerne har kendskab til hendes færden, bedes de kontakte politiet, som har ledt efter hende siden weekenden. Hun er gået uden sko og overtøj, og hun medbringer en mindre hvid hund, terrier.

Den savnede har gennemgået psykiatrisk behandling og har forladt sit hjem den 1. november. Siden har den bekymrede familie ikke hørt fra hende.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen ledt efter kvinden på de steder, hun kunne formodes at opholde sig, men uden held. Derfor beder politiet nu offentligheden om at se efter kvinden og kontakte politiet, hvis borgerne får kontakt med hende.

Hun beskrives som:160 cm høj, 38 år,almindelig af bygning, mørkebrunt kort hår, iført gråsort strikbluse og grå leggins.Hvis borgerne ser Olivia Krage bedes de kontakte politiet på telefon 114 eller 4635 1448.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?