17. januar 2019
Natten til fredag blev en kvinde fra Greve udsat for grov vold i en sag, som politiet karakteriserer som et drabsforsøg.
Natten til fredag blev en kvinde fra Greve udsat for grov vold i en sag, som politiet karakteriserer som et drabsforsøg.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi søger vidner til drabsforsøg i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi søger vidner til drabsforsøg i Greve
Sydkysten - 11. maj 2018 kl. 10:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til fredag klokken 02.55 blev en 43-årig kvinde fra Greve udsat for grov vold i en sag, som politiet karakteriserer som et drabsforsøg, der fandt sted på kvindens adresse i Olsbækhave. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden er bragt til et sygehus, hvor det ifølge politiets oplysninger forlyder, at den 43-årige kvinde er uden for livsfare. Politiet kender p.t. ikke motivet til overfaldet, men har natten igennem undersøgt gerningsstedet og fortsætter undersøgelserne fredag. Gerningsmanden beskrives til at være en mand, der var iført en elefanthue, mørk langærmet trøje og blå jeans og er fortsat på fri fod.

Politiet efterlyser vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen enten i nat, eller som eventuelt har en ide om, hvem der kunne stå bag overfaldet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk