20. april 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi med appel til borgerne: Hjælp os med at finde stjålne crossere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi med appel til borgerne: Hjælp os med at finde stjålne crossere
Sydkysten - 07. april 2021 kl. 11:09

Midt- og Vestsjællands Politi appellerer til borgere i og omkring Gersagerparken til at holde et vågent øje med crossmaskiner, som tirsdag ved 13 tiden kørte rundt i netop Gersagerparken.

Politiet formoder, at crossmaskinerne er blevet stjålet fra Kirke-Såby Skole i Lejre natten til tirsdag, hvor i alt otte crossere blev stjålet.

De stjålne crossere er enten blå og hvide eller orange og hvide, og de er uden nummerplader, da de er beregnet til banekørsel.

Politiet har stor fokus på crossmaskiner, som også tidligere år har skabt utryghed i Greve området. Sagen om tyveri af crossmaskiner i Kirke-Såby sættes i forbindelse med de crossmaskiner, som dagen efter blev set i Greve. Politiet beder derfor borgerne om hjælp til at finde frem til crossmaskinerne. Både for at kunne levere maskinerne tilbage til ungdomsklubben, men også for at standse den farlige kørsel.

- Vi har en appel til borgerne i Greve om at ringe til os med det samme, hvis de ser crossmaskiner, som kører rundt på gader og stræder. Det er også meget interessant for politiet, hvis der holder crossmaskiner parkeret i skure, garager eller kælderrum, siger Benjamin Touré, der er fungerende politikommissær i Forebyggelse Sektor Øst hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Ring gerne med det samme. Så har vi bedre mulighed for at finde frem til crossmaskinerne og få sat en stopper for den farlige kørsel.

Vidner som har set noget i forbindelse med indbruddet i på Bogøvej i Kirke-Såby natten til tirsdag eller borgere, som har set crossmaskiner i Greve eller andre steder i politikredsen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?