18. oktober 2019
Søndag klokken 23.15 rykkede mandskab fra Hovedstadens Beredskab ud til en brand i en centerbutik i Brøndby Strand Centrum. Foto: www.brand-ishoj.dk
Søndag klokken 23.15 rykkede mandskab fra Hovedstadens Beredskab ud til en brand i en centerbutik i Brøndby Strand Centrum. Foto: www.brand-ishoj.dk
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi efterforsker brand i centerbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi efterforsker brand i centerbutik
Sydkysten - 13. august 2018 kl. 14:26
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sent søndag modtog Hovedstadens Beredskab en melding om brand i en centerbutik i Brøndby Strand Centrum. Beredskabet fik alarmen klokken 23.15 og rykkede ud med mandskab både fra Glostrup, Frederiksberg og Hvidovre. Ifølge Lokalavisen Sydkystens oplysninger var det loppemarkedsbutikken Yuup Lop, det gik ud over.

Ifølge vagthavende operationschef Frederik Ryber fra Hovedstadens Beredskab var der tale om en relativ kraftig brand, der gik hårdt ud over butikken.

- Den ser nærmest udbrændt ud, fortæller operationschefen og tilføjer, at branden også skabte røgskader i et apotek og et pizzaria, inden den blev slukket. Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.

Hos Københavns Vestegns Politi forklarer pressekoordinator Lars Andersen, at politiet i dag er til stede for at efterforske brandårsagen. Her tyder de foreløbige undersøgelser på, at branden er opstået i loppemarkedsforretningen. Selve årsagen til branden er dog stadig ukendt, oplyser Lars Andersen. Politiet hører gerne fra borgere, der har hørt eller set noget mistænkeligt i forbindelse med branden.