23. november 2017
Forslaget til den nye politik er i høring indtil den 30. april.
Forslaget til den nye politik er i høring indtil den 30. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til gode ideer i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til gode ideer i Vallensbæk
Sydkysten - 23. marts 2012 kl. 11:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Vallensbæk: Hvordan skal man udvikle idrætten i Vallensbæk Kommune? Hvordan får vi mere fokus på musik og teater i skolerne? Hvordan får vi bevægelse ind i borgernes hverdag?

Det er spørgsmål som disse, der tages op i forslaget til den nye folkeoplysningspolitik for Vallensbæk Kommune, som nu er i høring hos alle med interesse for fritidslivet i Vallensbæk samt til kommunens institutioner og brugerbestyrelser.

Formålet med folkeoplysningspolitikken er at understøtte og udvikle foreningslivet i Vallensbæk, og politikken skal være med til at sikre en fælles retning og forståelse for de mål og rammer, der er på foreningsområdet.

Folkeoplysningspolitikken skal være retningsgivende for udviklingen. Målgruppen er primært de folkeoplysende foreninger, men inkluderer også de selvorganiserede og andre frivillige, som har lyst til at være en del af fritidslivet i Vallensbæk.

- Vi glæder os meget til at høre, hvad foreninger, bestyrelser og andre har af input til den nye politik, siger formand for folkeoplysningsudvalget Birgit Skytte.

Forslaget til den nye politik er i høring indtil den 30. april.

Folkeoplysningsudvalget består af repræsentanter fra kommunalbestyrelsen, aftenskolerne og forskellige foreninger i Vallensbæk. Udvalgets opgave er "med respekt for forskellige holdninger at sikre offentligt tilskud mv. til den frie folkeoplysende virksomhed, der bygger på fællesskab og de enkelte initiativtagers idégrundlag."
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk