16. oktober 2021
Pia Skourup. PR-foto
Pia Skourup. PR-foto
Foto: POUL HANSNAES
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pia Skourup er Venstres nye spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Skourup er Venstres nye spidskandidat
Sydkysten - 01. oktober 2020 kl. 06:41

Et enstemmigt Venstre Ishøjs bagland har valgt Pia Skourup til partiets frontfigur.

Pia Skourup har stor erfaring med det politiske arbejde på flere fronter. Hun sidder i byrådet, og er samtidig medlem af Social- og Sundhedsudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget.

Hun er samtidig formand for Venstre Ishøj - en post som hun har varetaget i snart seks år.

Fra Venstre lyder det, at hun er flittig og engageret i det politiske arbejde og har bevist dette igennem mere end 20 år. Hendes erfaring med både det kommunale og det organisatoriske gør hende til en stærk spidskandidat for Venstre Ishøj ved kommunalvalget i 2021.

- Venstre Ishøjs byrådsgruppe arbejder for at præge det daglige arbejde i byrådet og i de udvalg, hvor Venstre er repræsenteret, og dermed få Venstres politik igennem. Arbejdet i udvalgene og den påvirkning, som Venstre har, er måske ikke altid så synlig, som vi kunne ønske, men der skal ikke herske tvivl om, at både jeg og mine to byrådskolleger tager forpligtigelsen om at varetage borgernes behov bedst muligt, meget seriøst, siger Pia Skourup.

Hun mener, Ishøj har brug for en stærk opposition og en tydelig borgerlig stemme - og det er, hvad Venstre arbejder for i Ishøj Byråd.

- Personligt finder jeg det vigtig, at vi som kommune formår at tage godt hånd om alle de borgergrupper, som vi repræsenterer, uanset hvor i livet man befinder sig. En kommune skal kunne rumme alle dens borgere, og skabe de nødvendige muligheder for, at alle kan være en del af fællesskabet. Også det at kunne bidrage til fællesskabet gavner helheden, men skaber også mening i livet for den enkelte, siger Pia Skourup.

Der er ingen tvivl om, at Pia Skourup har noget på hjertet, og brænder for at være med til at gøre en forskel, selv slutter hun af med at udtale, at det ikke er en enkelt mærkesag, som har fået hende ind i politik: Det er derimod et generelt ønske om at være med til at skabe en kommune, som er et attraktivt sted at bo, både i forhold til de kommunale kerneopgaver, men også i forhold til at arbejde for bevarelsen af en grøn kommune, hvor der er grønne åndehuller i nærmiljøet for alle borgere.

På opstillingsmødet blev endvidere Ole Beckmann valgt til 2.kandidat på partiets liste til kommunalvalget næste år, og resten af kandidatlisten forventes udfyldt på et opstillingsmøde til foråret 2021.

Rejser du til udlandet i år?