23. marts 2019
Pengene fra kystpuljen skal i Vallensbæks tilfælde gå til at udvikle SUP-aktiviteter som her i Roskilde. Foto: Peter Andersen
Pengene fra kystpuljen skal i Vallensbæks tilfælde gå til at udvikle SUP-aktiviteter som her i Roskilde. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge til SUP-boards

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge til SUP-boards
Sydkysten - 11. november 2018 kl. 10:32
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Nordea-fondens kystpulje i disse dage uddeler i alt 29,2 millioner kroner til i alt 65 projekter landet over, går en bid af kagen også til Vallensbæk.

Fonden har nemlig besluttet at give lige under 400.000 kroner til et projekt om et stand up paddle board-paradise, som Vallensbæk Kano- og Kajak Club vil udvikle i samarbejde med Vallensbæk Kommune. Formålet er at "tilbyde attraktive Stand Up Paddle (SUP)-aktiviteter for børn, unge og voksne", som det hedder i projektbeskrivelsen.

Fonden har over to ansøgningsrunder modtaget i alt 308 ansøgninger til kystpuljen, hvor Nordea-fonden har øremærket 50 millioner kroner til projekter langs landets kyster. Hvert år uddeler Nordea-fonden i omegnen af 500 millioner kroner til projekter inden for sundhed, motion, natur og kultur.