20. oktober 2019
Der har i flere år været problemer med ulovlig parkering på offentlige og private arealer, særligt i Brøndby Strand Parkerne. Foto: Kenn Thomsen
Der har i flere år været problemer med ulovlig parkering på offentlige og private arealer, særligt i Brøndby Strand Parkerne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringskorps i Brøndby sparket til hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringskorps i Brøndby sparket til hjørne
Sydkysten - 09. juli 2019 kl. 06:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har i flere år været problemer med ulovlig parkering på offentlige og private arealer, særligt i Brøndby Strand Parkerne.

På seneste kommunalbestyrelsesmøde drøftede politikerne, hvordan problemet kan løses. Der var bl.a. et forslag om et parkeringskorps, der uddeler bøder på de kommunale områder, på bordet. Det var der ikke flertal for.

- Vi er åbne over for et parkeringskorps på et senere tidspunkt. Men vi synes ikke, at tiden er moden til det nu - særligt ikke for beboerne i Brøndby Strand, der i forvejen skal forholde sig til nedrivningen af de fem højhuse og de udfordringer, det giver. For os er det afgørende, at der kan laves flere parkeringspladser. Og så synes vi grundlæggende også, at det er en opgave for politiet. Derfor vil jeg fortsætte min dialog med Vestegnens Politi, så de mere målrettet får afsat nogle ressourcer til opgaven i noget højere grad, end tilfældet er i dag, siger borgmester Kent Max Magelund (S).