4. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Par skal giftes i Meny: Kærligheden opstod ved køledisken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Par skal giftes i Meny: Kærligheden opstod ved køledisken

Ida Meyer og Kim Wagner Larsen mødte hinanden på deres fælles arbejdsplads i Meny i Solrød Center for fire år siden. Lørdag den 22. februar skal de giftes, og brylluppet skal stå i butikken.

Opdateret 07. februar 2020 kl. 11:49
Sydkysten - 07. februar 2020 kl. 11:46
Af Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange møder deres udkårne på arbejdspladsen, men det er de færreste, som vælger at blive viet på arbejdspladsen, men sådan er det for Ida Meyer og Kim Wagner Larsen, som har arbejdet i Meny Solrød i flere år.

arrow Læs også: Se billederne: Kærlighed på Meny'en: Ida og Kim fik hinanden

Parret mødte hinanden, da Kim blev ansat i butikken for fire år siden som grønthandler og langsomt begyndte sød musik at opstå, når de mødtes ved køledisken. Ida har været i butikken i mere end 10 år og er afdelingsansvarlig for kiosk og spil.

- Vi blev kærester for tre år siden, og det var helt naturligt for os, at når vi skulle giftes, så skulle det være i butikken, hvor vi mødte hinanden og har så mange gode oplevelser sammen, fortæller Ida Meyer og Kim Wagner Larsen, samstemmende.

- Vi har et fantastisk sammenhold i butikken, vores er bare vokset til mere, smiler Ida.

Købmand Lars Nielsen, Meny Solrød, var med det samme med på ideen, da parret spurgte, om de kunne blive viet i butikken.

- Vi har sat alle sejl ind på, at butikken skal være bryllupsklar til den 22. februar klokken 15. Butikken er allerede dekoreret med hjerter i loftet, hvor kunderne kan se, hvad der skal foregå, og mange kommer allerede og ønsker tillykke, fortæller købmand Lars Nielsen.

Butikken bliver lukket fra klokken 15 til 16 den 22. februar, mens parret bliver viet, og der holdes en reception for indbudte gæster. Det vil dog være muligt at hilse på brudeparret efter vielsen, når butikken åbner igen klokken 16.

Da begge bor i Solrød var det også et stort ønske fra deres side, at Solrøds borgmester skulle vie dem i butikken oppe ved kiosken.

- Bryllup er altid en lykkelig begivenhed. Jeg handler også i Meny, og de er altid glade, og det er en god arbejdsplads. Når nogen ønsket er at blive viet der, så er jeg frisk på det, siger Niels Hörup, som fortæller, at han også viet et par i en fotobutik i Solrød Center.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?