19. januar 2018
Det er muligt at gå op til cirka 30 km.
Det er muligt at gå op til cirka 30 km.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påskevandring: Oplev Solrøds natur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påskevandring: Oplev Solrøds natur
Sydkysten - 13. april 2017 kl. 12:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Vandreforening afholder igen i år påskevandring anden påskedag, som i år er den 17. april.

Start og mål er igen i år på Solrød Gamle Skole fra klokken 9.00, hvorfra der vil være opmærkede ruter af forskellig længde rundt i Solrød. Derved er det muligt at nyde Solrød og dens natur i eget tempo. Med håb om, at vejret bliver godt, og påsken falder sent, er der i år ændret lidt på ruterne. Der er tre forskellige ruter, som alle udgår og ender på skolen. Den ene rute er enten cirka seks eller cirka 11 kilometer. Denne går til Kalkgraven samt Firmileskoven og Karlstrup mose (11 kilometer), den anden rute er cirka 10 kilometer og går til Trylleskoven med et indlagt stykke langs stranden, mens den sidste, som også er cirka 10 kilometer, går til Jersie Mose. Dermed er det muligt at gå op til cirka 30 kilometer. De, der ønsker at gennemføre alle 30 kilometer., skal starte senest klokken 9.30, mens starttidspunktet er mellem 9.00 og 11.00 for de øvrige.

Alle skal være i mål klokken 16.00. Startgebyret er 20 kroner pr. person og 25, hvis man ønsker at få et diplom med hjem som minde. Børn under 12 år er gratis ifølge med en voksen.

- Alle er velkomne, og vi håber at se en masse Solrød Borgere, som hermed kan bruge den sidste påskedag til en dejlig frisk vandretur. Vi håber at kunne slå sidste års deltagerantal, som var 228, lyder det fra foreningen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk