15. april 2021
Påskefrokosten blev holdt virtuelt i år på grund af corona. Foto: Anders Nielsen
Påskefrokosten blev holdt virtuelt i år på grund af corona. Foto: Anders Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påskefrokost på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påskefrokost på en ny måde
Sydkysten - 03. april 2021 kl. 21:12

Mandag d. 29. marts 2021 blev der afholdt online påskefrokost i herre-fællesskabet under projektet "Den Gode Kammerat". Frokosten blev afviklet via Microsoft TEAM MEETINGS.

Tine (projektleder i "Den Gode Kammerat") bød velkommen til frokosten. Herefter blev de fremmødte først delt op i 3 mands og senere 5 mands grupper til en rigtig god hyggesnak, Alle var enige om, at det var et supert arrangement. Næste officielle arrangement i herre-fællesskabet er planlagt til om 3 uger. Tine, Mise og Stefan (medarbejdere i "Den gode kammerat") ønskede alle en god påske.

Hvem er vi? Vi er en gruppe mænd fra Vallensbæk på 60 år og opefter, som mødes ugentligt. Da vi måtte. Vi mødes på Korsagergård til gåture, fællesspisning, udflugter og hvad vi ellers har lyst til.

Sideløbende har gruppen et samarbejde med Bækkehuset (kommunens naturskole), hvor vi mødes og hygger om udendørsprojekter, når vi må for COVID19 restriktionerne. Aktiviteterne bliver planlagt således, at alle kan være med. Det vigtigste i gruppen er det sociale fællesskab samt trivslen. Har du lyst, er du mere end velkommen til at komme og se hvad vi laver. Når vi åbner op igen.

Tilbuddet er en del af projektet "Den Gode Kammerat" i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, Vallensbæk Kommune, Ældre Sagen samt Menighedsplejen med fokus på at styrke ældres trivsel. Se eventuelt: Vallensbaek.dk/dengodekammerat

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?