24. august 2019
Den 9. januar er der orienteringsaften.
Den 9. januar er der orienteringsaften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Orienteringsaften på gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Orienteringsaften på gymnasium
Sydkysten - 05. januar 2019 kl. 10:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal det være hhx, htx eller stx eller måske en eux? Det spørgsmål stiller mange unge sig selv i disse dage. De skal nemlig søge ind på en ungdomsuddannelse inden 1. marts, og svaret findes måske på Sydkysten Gymnasium, som afholder orienteringsaften i januar. Gymnasiet i Ishøj udbyder nemlig både hhx, htx og stx samt merkantilt eux, hvor man kombinerer en erhvervsuddannelse inden for detail, handel eller kontor med en studentereksamen.

arrow Læs også: Vær med til volley

Et af de emner, der ofte optager de unge, er, hvilken studieretning de skal vælge på gymnasiet, og dem bliver der rig lejlighed til at høre om. På Sydkysten Gymnasium kan man vælge mellem tolv af slagsen, og iblandt dem er der nogle helt nye, som for første gang kommer på programmet til sommer. Dem glæder rektor Lene Müller sig til informere om:

- Vi har i år udviklet fire nye studieretninger, her iblandt Business Media og Social Media, på henholdsvis hhx og stx. Her kommer elevernes digitale kompetencer i centrum, og de får rig lejlighed til udnytte den viden, de i forvejen har om sociale medier, når de skal arbejde med blandt andet kommunikation, branding og mediernes rolle i samfundet, forklarer Lene Müller, som mener, at det er vigtigt for unge at komme ud og opleve de forskellige gymnasier:

Orienteringsaftenen løber af stablen onsdag den 9. januar kl. 17.30 - 19.30, hvor der vil blive serveret kaffe, te og kage.

arrow Nyuddannet optiker var med til at redde en kvindes liv
06. januar 2019 kl. 09:20 Opdateret: kl. 13:19
arrow Lokale svømmere er tiende bedste i Danmark
05. januar 2019 kl. 17:53 Opdateret: kl. 13:18
arrow Brand hos naboen: Tre minutter føltes som en time for Niels
05. januar 2019 kl. 14:39 Opdateret: kl. 13:15