17. oktober 2021
PR-foto
PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev syngepiger med egen playboy i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev syngepiger med egen playboy i Ishøj

Oplevelse. Oplev syngepigerne Yvonne og Dorthe, som underholder med playboy Mogens i Kulturium Musikteater i Ishøj. Det sker i forbindelse med den kommende senior café med dans den 28. september kl. 14

Sydkysten - 26. september 2021 kl. 19:38

IShøj: Kulturium Musikteater samarbejder en del med foreningen Ældre i Bevægelse, og det er netop tilfældet i forhold til dette arrangement. Alle interesserede kan dog købe billet og deltage på lige fod med øvrige gæster.

Nu er det igen muligt både at synge og danse, så du kan bare komme an - også uden dansepartner.

Kaffe på kanden, kage på fadene og fadøl i hanerne

Vores trofaste kapelmester Allan Steen spiller op til dans og synger lidt med på velkendte numre. Det er altid hyggeligt til senior café - der er god stemning og søde mennesker i lokalet.

Gæsterne starter med kaffe og kage, som er med i billetprisen. Nye bekendtskaber opstår hos nogle, mens andre hygger sig med gode venner både i og uden for foreningen. Baren er selvfølgelig åben og sælger diverse drikkevarer til rimelige priser.

Syngepiger garanterer højt humør

Til hver af de to årlige senior café arrangementer optræder en gæstesolist ca. midtvejs i løbet af de tre timer, som arrangementet varer. Og denne eftermiddag garanterer syngepigerne med playboy for højt humør, sus i skørterne og glimt i øjet.

De har bladret i den store syngepigesangbog og valgt de allerbedste muntre viser og gamle, glade syng-med-sange, der gør livet lidt dejligt og meget festligere.

Gå ikke glip af denne eftermiddag - køb billet på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Billetter koster 85 kr., og der gives 20% rabat til kunder med guld- og sølvkort samt medlemmer af Ældre i Bevægelse.

Rejser du til udlandet i år?