15. december 2018
I næste uge vil rejsetiden på Køge Bugt Motorvejen blive forlænget i op til 45 minutter, lyder meldingen fra Vejdirektoratet. Foto: Kenn Thomsen
I næste uge vil rejsetiden på Køge Bugt Motorvejen blive forlænget i op til 45 minutter, lyder meldingen fra Vejdirektoratet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Op til 45 minutter længere: Vejarbejde på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op til 45 minutter længere: Vejarbejde på motorvej
Sydkysten - 20. marts 2018 kl. 08:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I påsken gennemfører Vejdirektoratet et vejarbejde under broen ved Karlslunde Centervej i sydgående retning for at sikre tilstrækkelig frihøjde under broen. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Arbejdet går i gang lørdag den 24. marts og er planlagt til at pågå frem til mandag den 2. april. Vejarbejdet strækker sig over en lille kilometer og berører kun trafikken i sydgående retning.

Vejarbejdet udføres i de to yderste spor, samt i nødsporet. Der vil i hele perioden være tre smalle spor farbare forbi vejarbejdet.

Der bliver en hastighedsnedsættelse til 80 km/t.

Arbejdet foregår kun i sydgående retning, og trafikanterne må forvente længere rejsetid på strækningen. Det er specielt på hverdagene i uge 13 i tidsrummet 14-19, der bliver pres på strækningen. Der må forventes længere rejsetid i eftermiddagsmyldretiden på op til 45 minutter.

Skærtorsdag, den 29. marts forventes en forlænget rejsetid på 10-15 minutter i tidsrummet 9-13.

Der kan forekomme reduktion ned til ét spor i aften- og nattetimer i forbindelse med selve trafikomlægningerne. Arbejdet er vejrafhængigt og kan udskydes pga. regn.

Da vejarbejdet udelukkende foregår i de sydgående spor, forventes det ikke at genere påskeferiens hjemrejsetrafik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk