15. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OPDATERET: Har du set ham: Truede taxachauffør med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPDATERET: Har du set ham: Truede taxachauffør med kniv

Politiet oplyser, at den efterlyste mand er anholdt, og derfor har vi fjernet billeder og signalement fra artiklen.

Opdateret 20. november 2020 kl. 11:49
Sydkysten - 20. november 2020 kl. 09:18

Københavns Vestegns Politi fotoefterlyser en mand, som mistænkes for at true en taxachauffør med kniv i Ishøj.

Mens en taxachauffør parkerede sin hyrevogn ved Ågården og Bjerggården i Ishøj, satte en mand sig pludseligt ind i bilen og truede chaufføren med en kniv. Det fik chaufføren til at flygte, og da han vendte retur til bilen, var gerningsmanden væk.

Episoden skete torsdag den 8. oktober 2020 ca. kl. 01.30 og blev anmeldt nogle dage senere. Siden har Københavns Vestegns Politi søgt at identificere den mistænkte - desværre uden held, og derfor beder efterforskerne nu offentligheden om hjælp:

- Vi frigiver nu et par billeder af den mistænkte i håb om, at nogen kan hjælpe os med at få sat et navn på, siger politikommissær Søren Andersen, Københavns Vestegns Politi.

Politikommissæren tilføjer, at sagen efterforskes som et forsøg på røveri, og at manden på fotoet også er velkommen til selv at henvende sig til politiet.

Ved du, hvem han er, eller hvor han færdes, så kontakt gerne Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?