16. december 2017
19-årige Jovan Andreas Todorovic fra Brøndby Strand kunne mandag formiddag strække armene i vejret og som årets første stx-student sætte punktum for tre års studietid på Sydkysten Gymnasium. Foto: Anders Dall
gallery icon

Se billedserie

19-årige Jovan Andreas Todorovic fra Brøndby Strand kunne mandag formiddag strække armene i vejret og som årets første stx-student sætte punktum for tre års studietid på Sydkysten Gymnasium. Foto: Anders Dall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyuddannet student: Det føles uvirkeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyuddannet student: Det føles uvirkeligt
Opdateret 19. juni 2017 kl. 13:21
Sydkysten - 19. juni 2017 kl. 12:48
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en rose i den ene hånd, blomster i den anden og en rød studenterhue på hovedet strækker 19-årige Jovan Andreas Todorovic fra Brøndby Strand stolt armene i vejret. Han er netop trådt ud af eksamenslokale 288 på rød gang og har sat punktum for tre års studietid på Sydkystens Gymnasium i Ishøj med sin afsluttende eksamen.

- Jeg fik 12, men følte ikke, at det var til 12, lyder det beskedent fra Jovan Andreas Todorovic, der var oppe i kemi og trak emnet ligevægte.

Rundt omkring ham står hans forældre, Jadranka og Sasha, og både Sydkysten Gymnasiums rektor Lene Gammelgaard Müller og vicerektor Susanne Strange er tilstede for at lykønske med blomster og markeringen af, at Jovan Andreas Todorovic er den første stx-student, der mandag formiddag får studenterhuen på.

- Jeg fik at vide, at jeg var den første, der fik huen på, men det er ikke noget, jeg har tænkt over. Det er ikke det vigtigste at være den første, fortæller hovedpersonen selv, der har svært ved at sætte ord på, at tre års studietid nu kulminerer med at blive student og få huen på hovedet.

- Det er svært at beskrive lige nu. Jeg er glad. Det tror jeg også, billederne viser, siger han og fortsætter:

- Det føles stadig uvirkeligt. Jeg ved det er slut, men jeg skal stadig læse videre.

Næste stop på uddannelsesstigen for Jovan Andreas Todorovic hedder elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet. Men inden han helt siger farvel til Sydkysten Gymnasium, skal han sammen med sine klassekammerater og studenter fra både hhx og htx deltage i translokationen på fredag med efterfølgende studenterkørsel. Det bliver samtidig første gang, at de tre gymnasieretninger holder en fælles translokation, som kommer til at foregå fra klokken 8.30 til 10.30 i Ishøj Idrætscenter, Hal 2.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk