22. april 2019
Forældrene skal kunne dokumentere, at de har et arbejde, der gør, at de har behov for pasning udenfor daginstitutionens almindelige åbningstid. Pressefoto
Forældrene skal kunne dokumentere, at de har et arbejde, der gør, at de har behov for pasning udenfor daginstitutionens almindelige åbningstid. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt tilbud til forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt tilbud til forældre
Sydkysten - 15. juli 2018 kl. 08:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forældrene vælger selv, hvem de vil have til at passe barnet, når de har brug for pasning uden for åbningstiden. Tilbuddet hedder et kombinationstilbud og er en kombination af en dagtilbudsplads og fleksibel pasning.

Forældrene skal kunne dokumentere, at de har et arbejde, der gør, at de har behov for pasning udenfor daginstitutionens almindelige åbningstid. De skal mindst have et pasningsbehov på ti timer i gennemsnit om ugen, og så må kombinationstilbuddet samlet set ikke overstige, hvad der svarer til en fuldtidsplads i en daginstitution.

Kommunen skal ifølge dagtilbudsloven godkende pasningsaftalen mellem forældrene og den fleksible børnepasser og føre tilsyn med ordningen. Det er et krav, at der tales dansk i den fleksible pasningsordning.

Hvis begge forældre eller en eneforsørger har et arbejdsbetinget behov, har de ret til et kombinationstilbud. Forældrenes dokumentationen for, at de har et arbejdsbetinget behov, kan for eksempel bestå af en arbejdsgivererklæring, vagtplaner eller lignende, som skal indsendes i forbindelse med ansøgningen. Ansøgningsproceduren for kombinationstilbuddet vil blive lagt på Greve Kommunes hjemmeside i august 2018.