18. februar 2019
Det nye jobhus i Solrød. Pressefoto
Det nye jobhus i Solrød. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt jobhus i Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt jobhus i Solrød
Sydkysten - 12. august 2018 kl. 16:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommune har allerede landets 5. laveste ledighed, og nu vil kommunen optimere indsatsen endnu mere på beskæftigelsesområdet med et nyt jobhus, hvor alle nuværende medarbejdere i Jobcenteret, Beskæftigelsescenteret og virksomhedsteamet samles under samme tag.

- Vi samler alt i ét hus nu, og får på den måde 2 plus 2 til at blive til 5, siger Jannie Asklund, leder af erhvervsindsatsen og aktiv beskæftigelse i Job- og Socialcenteret i kommunen, og fortsætter:

- Med det nye Jobhus styrker vi fagligheden, fordi vi bedre kan drage nytte af hinandens viden og kompetencer, og på den måde får vi en synergieffekt, som i sidste ende er med til både at sikre borgerne en bedre hjælp til at komme tilbage i arbejde og samtidig sikre endnu bedre rekrutteringsmuligheder for virksomhederne.

Jobhuset skal rumme alle jobparate borgere og kommer til at rumme alt lige fra undervisning til samtaler med borgerne og virksomhedsrekruttering. Det bliver derfor et hus med besøg fra både borgere, virksomheder, a-kasser og mange flere.

- Både medarbejdere og ledelse ser frem til at tage det nye hus i brug, hvor vores nye rammer kan sikre den bedst mulige effekt for borgerne, siger Jannie Asklund.

Jobhuset åbnede op for borgere den 7. august og ligger på Karlstrupvej 54-56.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk