18. januar 2020
Arbejdet med at sikre brugere og borgere bedre signal er i fuld gang. Pressefoto
Arbejdet med at sikre brugere og borgere bedre signal er i fuld gang. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye signaler sørger for bedre mobildækning i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye signaler sørger for bedre mobildækning i kommunen
Sydkysten - 10. september 2019 kl. 14:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgere kan i fremtiden glæde sig over bedre mobildækning i både Jersie og Havdrup.

Telenor er i færd med at opsætte nye signaler på master, og det skal være med til at lukke mobilhuller og give både beboerne i området, samt forbipasserende, en langt bedre mobildækning.

Masten på Søndre Byvej i Jersie Landsby blev allerede opgraderet sidste uge, og masten på Toftegårdsvej i Havdrup vil i den kommende uge blive udstyret med nyt 4G-signal.

Således er opgraderingen med til at sikre et bedre signal til de mange beboere i Jersie Landsby og Havdrup. Derudover har Telenor ligeledes foretaget en 4G-opgradering af en mast på Tryllevænget i Solrød Strand. Opgraderingerne sikrer således bedre dækning til bilister, som benytter de omkringliggende veje og foretager opkald på farten.

- Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af vores mobilnetværk, så kunderne får en bedre mobildækning. Ved at opsætte nye signaler er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten, udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

4G-signalet er med til at sikre bedre signal, når kunderne downloader eller uploader indhold på nettet, og når der eksempelvis streames videoer online. De nye signaler vil kunne mærkes indenfor en radius af omtrent 5-10 kilometer. Dog kan bakkelandskab og skovområder føre til en forringelse af signalstyrken.