25. maj 2020
- Vi valgte Ishøj, fordi folk har efterspurgt det, når vi har spurgt, siger bestyrer Ali Haidare. Foto: Petter Becker-Jostes
- Vi valgte Ishøj, fordi folk har efterspurgt det, når vi har spurgt, siger bestyrer Ali Haidare. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyåbnet café er allerede den største

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnet café er allerede den største
Sydkysten - 30. april 2019 kl. 16:05
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag før påskeferien åbnede Café A i Ishøj Bycenter, og den har allerede taget førstepladsen blandt alle de kendte Café A'er, der findes rundt omkring i de danske byer.

Før åbningen var det nemlig caféen i Herlev, der var den største, men den har altså nu måttet vige pladsen for den i Ishøj, både når det gælder kvadratmeter, antal pladser og omsætning. Det fortæller Ali Haidare, der er bestyrer i Café A i Ishøj og Solrød.

- Vi valgte Ishøj, fordi folk har efterspurgt det, når vi har spurgt, siger Ali Haidare, som fortæller, at der er stor forskel på de to restauranter i Ishøj og Solrød.

- I Solrød er der mange stamgæster, der kommer til frokost eller om aftenen, her kommer folk på alle tidspunkter.

Café A i Ishøj Bycenter er en del af en større kæde på i alt 35 caféer, som er stiftet og ejet af Mustafa Bayram, og som udover Café A også tæller Dallevalle, Cassandre og Cyprus. Navnet Café A kommer i øvrigt fra den første café, der lå i Amager Centret.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?