26. maj 2020
Greve unge Amalie Magelund har ketsjeren hævet i glæde over en ny triumf sammen med Freja Nielsen, der går bagved. Badmintonphoto.
Greve unge Amalie Magelund har ketsjeren hævet i glæde over en ny triumf sammen med Freja Nielsen, der går bagved. Badmintonphoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny triumf for 19-årig Grevespiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny triumf for 19-årig Grevespiller
Sydkysten - 25. november 2019 kl. 13:17
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: Den 19-årige Grevespiller Amalie Magelund synes at ride på en bølge af succes.

I weekenden strøg hun til tops i badmintonturneringen FZ Forza Irish Open 2019 i Dublin, og tidligere har hun præsteret det samme i Polish International - endda to gange.

Sejren kom i damedouble, hvor Amalie Magelund spillede med sin vante internationale makker Freja Nielsen fra KMB 2010. De var useedet og skulle i finalen møde det 2. seedede franske par, som blev besejret i to sæt.

I Polen var det også Amalie og Freja, der spillede sammen i damedouble, mens Amalie Magelund i mixdouble havde Mikkel Mikkelsen som makker.

En anden Grevespiller, Mathias Christiansen, vandt mixedouble sammen med Alexander Bøje. Det skete ligeledes over et fransk par.

Grevespillerne er i aktion fredag 6. december mod Aarhus AB i Greve Idræts Center.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?