11. juli 2020
De to stiftere af Gadens Børn, Pia Qwist og Dorthe Nielsen, sammen med auktionarius advokat CC Jørgensen.
gallery icon

Se billedserie

De to stiftere af Gadens Børn, Pia Qwist og Dorthe Nielsen, sammen med auktionarius advokat CC Jørgensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny succes for Gadens Børn i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny succes for Gadens Børn i Indien
Sydkysten - 03. april 2014 kl. 10:25
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: Velgørenhedsprojektet Gadens Børn, der samler penge ind til skoleprojekt i Kolkata i Indien, fik kæmpe beløb ved velgørenhedsmiddag.

Hele 175.000 kroner blev indsamlingsresultatet, da projektet Gadens Børn i Indien holdt velgørenhedsmiddag på Det Gamle Røgeri.

84 kuverter var der til rådighed ved middagen og alle kuverterne blev revet væk for at støtte op om formålet om at samle penge ind til projektet, der vil gøre sit til at give gadebørnene i den indiske millionby Kolkata en bedre hverdag.

Projektet, der er blevet startet af Pia Qwist og Dorthe Nielsen, har siden starten oplevet stor opbakning. En opbakning der gennem de seneste år ikke er blevet mindre.

- Vi har ikke brugt en krone på middagen alt er blevet sponsoreret. Det er så smukt og fantastisk. På 16 dage blev der udsolgt, fortæller Pia Qwist, der hver tredje måned er en tur i Indien for at se til projektet, hvor Gadens Børn i Indien har fået doneret en grund til 140.000 kroner en Kolkata. Her skal der bygges en skole med plads til 150-200 børn. Byggetilladelsen er kommet i hus og nu, venter kun de sidste bevillinger.

Inden bevillingerne kommer på plads driver projektet en mindre skole.

- Mens vi venter har vi overtaget en skole med 50 børn, der ville lukke ned. Vi har sørget for at børnene har fået bøger, skoletasker og tavle. Vi kommer så langt for pengene, fortæller Pia Qwist, der sammen med sine rejsepartnere selv betaler sine ture og ophold, når turen går til Indien. Dermed kan pengene fra donationer gå ubeskåret til gavn for børnene.

Næste velgørenhedsmiddag er planlagt til 21. september og bliver holdt på Bistro Boheme i København. På gadensboern.dk kan man læse mere om projektet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?