30. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stribe af indbrud i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stribe af indbrud i Greve
Opdateret 16. september 2019 kl. 10:01
Sydkysten - 16. september 2019 kl. 09:27
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Weekendens politirapport afslører, at indbrudstyve endnu engang har været på spil i Greve Kommune.

Hele ni anmeldelser om indbrud har Midt-og Vestsjællands Politi modtaget mellem fredag og søndag.

Mellem onsdag og fredag har der været indbrud på Muldås. Her er vinduet blevet opbrudt, og gerningsmænd har rodet hele huset igennem, inden de har forladt huset gennem døren, som de har ladet stå ulåst.

I sammen tidsrum er der også forsøgt indbrud i en villa på Storeholm. Her var havedøren forsøgt opbrudt, men det var ikke lykkedes.

På Hedeager lykkedes det heller ikke gerningsmænd at opbryde terrassedøren.

Fredag blev der stjålet smykker af rav fra et hus på Bækager Allé. Vinduet til havestuen var brudt op, og hele huset var rodet igennem, inden gerningsmændene forsvandt ud af terrassedøren, som de lod stå åben.

På Bækager Allé har der været endnu et indbrud. Det er sket mellem torsdag og søndag. Her blev der stjålet en tablet af mærket Microsoft og forskelligt sølvtøj.

Mellem fredag og lørdag blev der, under et indrud på Vandværksvej, stjålet smykker og en computer. Her var gerningsmændene kommet ind gennem døren i bryggerset.

Mellem fredag og søndag har en villa på Svanemosen også haft ubudne gæster. Her er et vindue til soveværelset blevet aflistet, og skuffer og skabe blev rodet igennem, inden gerningsmændene stak af med kontanter.

Mellem lørdag og søndag var den gal på Ternemosen. Her var vinduet til børneværelset opbrudt, og det er uvist, hvad der er stjålet, men der er formentlig tale om smykker,

På Margrethe Allé i Karlslunde blev et vinduet brudt op mellem fredag og søndag. Gerningsmændene var i hele huset, inden de stak af med en Playstation 4.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?