22. januar 2019
En borger fra Solrød blev i weekenden millionær.
En borger fra Solrød blev i weekenden millionær.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny lottomillionær i Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny lottomillionær i Solrød
Sydkysten - 28. maj 2018 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Weekenden bød på tre nye Lottomillionærer. En 1. præmievinder, der har købt sin kupon i Solrød, og to vindere af Millionærgarantien med kuponer købt i henholdsvis Langeskov på Fyn og Maribo på Lolland.

Lørdag var det Lottos tur til at strø om sig med millionerne. En heldig spiller ramte de syv vindertal vinder dermed 1. præmiepuljen på 6 mio. kr. Vinderen har købt sin kupon i Meny i Solrød, Solrød Center 35.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra den heldige vinder. Når vinderen melder sig, vil vedkommende blive tilbudt økonomisk rådgivning, som alle spillere der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Ud over den heldige 1. præmievinder var der yderligere to spillere, der efter lørdag aften kan kalde sig lottomillionær. De har hver en kupon, der er blevet udtrukket i Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge bliver trukket lod om to gange 1. mio.kr. på alle spillede rækker. Man kan altså blive millionær selvom man har 0 rigtige vindertal på sin kupon.

Den ene vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon i Centerkiosken i Langeskov, Langeskov Centret 19, 5550 Langeskov. Den anden har købt sin kupon i Centrum Kiosken i Maribo, Klostergade 2, 4930 Maribo.

Næste uges 1. præmiepulje er på 6 millioner kroner, og da det ikke lykkedes nogen at fange Jokeren er den på 2 mio. kr., som man kan vinde allerede på onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk