21. februar 2020
Alle er velkomne, når Thopbias Saxkjær og Steffen Aamann åbner den nye herretøjsbutik Saxkjær & Aamann i WAVES i Greve den 30. august 2019.
gallery icon

Se billedserie

Alle er velkomne, når Thopbias Saxkjær og Steffen Aamann åbner den nye herretøjsbutik Saxkjær & Aamann i WAVES i Greve den 30. august 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik åbner med modetøj til mænd i alle størrelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik åbner med modetøj til mænd i alle størrelser
Sydkysten - 25. august 2019 kl. 12:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her kan mænd i alle aldre og størrelser klædes på fra top til tå med moderne tøj helt op til størrelse 8 x XL. Kunderne kan samtidig nyde en drik i loungen og få tips af en personlig stylist.

Det skal være nemt og bekvemt også for store mænd at finde smart tøj til hverdag, job og fest. Det mener 27-årige Thobias Saxkjær, der lige er blevet far og har været selvstændig med butikken Marcus i WAVES i to år. Han er nu gået sammen med Steffen Aamann om at åbne herretøjsbutikken Saxkjær & Aamann i WAVES.

- Vi glæder os til at åbne og drive butikken i Greves største shoppingcenter. Vi synes, at der har manglet et sted, hvor også store drenge i alle aldre kan få råd og vejledning til at finde det helt rigtige outfit. Vores ambition er at finde den gode, gamle service frem og gøre det til en behagelig oplevelse at finde de smarte jeans, det cool slips, den anvendelige taske, det rigtige jakkesæt og det gode sæt sko, der passer perfekt, udtaler Thobias Saxkjær med et stort smil.

Et stærkt makkerpar står bag den nye herretøjsbutik Saxkjær & Aamann

Thobias makker Steffen Aamann på 34 år har arbejdet i herretøjsbranchen i 20 år. Han kaster sig for første gang ud som selvstændig og har lidt sommerfugle i maven ved tanken. Men han føler sig tryg ved at gøre det med Thobias, som han mødte i !SOLID Holbæk. Her blev Thobias lært op som ekspedient af Steffen. Siden har de to genoptaget forbindelsen i WAVES, hvor Steffen har arbejdet i Tøjeksperten.

- Vi tror, det bliver en succes. For vi har hver vores spidskompetencer og supplerer hinanden rigtig godt, fortæller Steffen og fortsætter: Jeg er god til drift og personale, og Thobias har styr på økonomi, kontrakter og indkøb.

Thobias og Steffen er enige om, at de har skruet et godt sortiment sammen. For der er noget for enhver smag, og kunden kan være sikker på at få en god betjening.

- Vi vil hellere sælge kunden et par bukser til 200 kr., hvis de sidder bedre end bukserne til 900 kr. Hos os får du et ærligt svar, og der er ikke noget, du ikke kan passe og noget, du ikke kan finde. Det hjælper vi dig med. Vi fører en lang række brands og er sikre på, at vores butik bliver det foretrukne sted at shoppe smart kvalitetstøj til mænd uanset alder, højde og drøjde, understreger Thobias.