17. januar 2018
Den tidligere Kiwi ved Karlslunde Station bliver torsdag til Netto. Her vil kunderne møde en række nye tiltag i butikken. Foto: Janus Spøhr
Den tidligere Kiwi ved Karlslunde Station bliver torsdag til Netto. Her vil kunderne møde en række nye tiltag i butikken. Foto: Janus Spøhr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Netto vil overraske kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Netto vil overraske kunder
Sydkysten - 08. august 2017 kl. 12:00
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vakte stor begejstring i nærområdet, da det blev offentliggjort, at den nu lukkede Kiwi i Karlslunde blev erstattet med en Netto.

Nu er ventetiden snart forbi. På torsdag klippes snoren til den nye butik, og så kan kunderne ellers køre vogne og slæbe kurve gennem butikken.

Hvis man tror, at Nettoen bliver lige som de mange andre Netto-butikker, der allerede er i hele landet, bliver man skuffet.

Netto vil nemlig give kunderne en aha-oplevelse med en ny oplevelse, fortæller den nye butiks chef Nicolai Dalsgaard.

- Vi arbejder med et nyt og flot koncept, hvor indkøbsoplevelsen bliver en anden end før, siger han og peger blandt andet på, at de traditionelle gule skilte er skiftet ud med mere neutrale grå skilte, som skal være med til at give et mere stilrent og eksklusivt indtryk, selv om varerne er de samme.

Samtidig lover butikschefen en høj standard og en motiveret medarbejderstab, som skal hjælpe kunderne, når de har brug for det.

- Vi har været den gule masse, siden vi startede, så nu skal vi forandre os, siger Nicolai Dalsgaard.

Han har arbejdet i forskellige Netto-butikker i 15 år, de seneste syv som butikschef, og fortæller, at han stort set har haft sin hverdag i alle butikkerne i området omkring Køge Bugt i årenes løb.

Den nye butik ser han som en spændende udfordring.

- Jeg er glad for nye udfordringer og har det godt med at lave en ny medarbejderstab. Det var en fed mulighed at starte en helt ny butik, for det har jeg aldrig prøvet før, siger han og fortæller, at arbejdet med at omdanne Kiwi til Netto har taget fem uger.

- Der bliver knald på medarbejderne på åbningsdagen og fine tilbud, siger Nicolai Dalsgaard.

Butikken på Karlslunde Parkvej åbner torsdag den 10. august. Fra klokken 7.30 er der kaffe og morgenbrød til de fremmødte, og en halv time senere klippes snoren.

Lukningen af Kiwi-butikken kom, efter at Dagrofa havde besluttet, at Kiwi skal lukke i Danmark. Dansk Supermarked Group har efterfølgende overtaget størstedelen af Kiwi-butikkerne og omdannet dem til Netto.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk