23. januar 2019
Placeringen er direkte ud til havet, grunden er en 3.693 kvadratmeter stor naturgrund og selve huset indeholder 430 kvadratmeter. Foto: Kjeldskov & Co.
Placeringen er direkte ud til havet, grunden er en 3.693 kvadratmeter stor naturgrund og selve huset indeholder 430 kvadratmeter. Foto: Kjeldskov & Co.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du købe tidligere badehotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du købe tidligere badehotel
Sydkysten - 15. januar 2018 kl. 10:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gæster på jagt efter ferieminder, børn på en pause fra dagligdagens rammer og senest et hjem.

Der findes boliger, der blev opført og flyttet ind i, og så slutter historien der. Men der findes også villaer, der har levet et langt og omskifteligt liv.

En sådan er netop kommet til salg. Med en fortid som både mondænt badehotel og feriekoloni for københavnerbørn er det noget af en unik bolig, der netop er trådt ud på boligmarkedets lister.

Og placeringen på disse er højt til tops, når man ser på prisen. 23 millioner kroner koster palæet - det dyreste udbud i Solrød, hvor den er til salg.

Den ligger da også i et attraktivt kvarter i Solrød Strand, nemlig på Tryllevældevej i Hulvejskvarteret - og så er der rigeligt med plads både ude og inde. Det skriver Boliga.

Panoramaudsigt

Placeringen er direkte ud til havet, grunden er en 3.693 kvadratmeter stor naturgrund og selve huset indeholder 430 kvadratmeter.

Mens den altså tidligere både har været badehotel for borgerskabet og senere koloni, har den stråtækte ejendom de seneste 50 år været indrettet som et privat hjem - og sågar et renoveret af slagsen.

Til de mange millioner får man selvfølgelig også rigeligt med liebhaverdetaljer: panoramaudsigt fra flere rum, hjemmebiograf, en opholdsstue med dobbeltmuret pejs og rigeligt med værelser.

Eller som mægleren Kjeldskov og Co. beskriver det: " flot arkitektur med mange fine detaljer, miljø og atmosfære, som du ikke finder tilsvarende."

Landets dyreste

Men selvom den historiske ejendom er den dyreste, der pt. er udbudt i Solrød - og den næstdyreste nogensinde - så er der endnu et stykke vej til den dyreste udbudte i hele landet.

I sensommeren blev der ifølge Boliga nemlig udbudt til villa i Lyngby, lidt nord for København, til hele 68 millioner kroner - og som om den pris ikke var høj nok, blev en landejendom i nordsjællandske Græsted en måneds tid seere sat til salg for 85 millioner kroner.

Se den unikke ejendom her: https://goo.gl/GEKStj

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk