2. august 2021
Retten i Aarhus har onsdag eftermiddag besluttet, at en 41-årig mand skal et år i fængsel for særlig brutal vold. (Arkivfoto).
Retten i Aarhus har onsdag eftermiddag besluttet, at en 41-årig mand skal et år i fængsel for særlig brutal vold. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkobilist fik bilen beslaglagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkobilist fik bilen beslaglagt
Sydkysten - 17. juni 2021 kl. 12:10

En 30-årig mand fra Brøndby Strand fik onsdag morgen sin bil beslaglagt, da han blev standset af politiet på Køge Bugt Motorvejen i Greve.

Politiet ville lave en kontrol af føreren og køretøjet, og det viste sig, at den 30-årige ikke kunne fremvise noget kørekort, da dette var blevet frakendt.

Derudover kunne patruljen konstatere, at den 30-årige var påvirket af cannabis.

Da han blev anholdt for at blive taget med til en blodprøve, blev han udadreagerende og kaldte den ene af betjentene mindre pæne ting, hvilket kostede en tur i håndjern og kastede endnu en sigtelse af sig.

Den 30-åriges bil blev beslaglagt, fordi det var femte gang inden for de seneste tre år, at den 30-årige blev sigtet for at køre bil, selv om han var frakendt kørekortet.

Beslaglæggelsen af bilen skal en dommer nu kigge nærmere på grundlaget for, idet den 30-årige ikke var helt enig i politiets dispositioner i sagen. Når blodprøven er blevet analyseret, vil den 30-årige høre nærmere fra politiet om sagen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?