13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Munkekærskolen får kreativt fristed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkekærskolen får kreativt fristed
Sydkysten - 17. april 2017 kl. 18:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I starten af 2016 besluttede byrådet i Solrød Kommune at bruge 26 millioner kroner på en større udbygning af Munkekærkolen i forbindelse med, at 400 børn efter sommerferien skal have SFO på selve skolen, og nu er turen så nået til den del af skolens udearealer, der er placeret ved indskolingen.

Byrådet har derfor besluttet at frigive en anlægsbevilling på 3,1 millioner kroner til etableringen af helt nye udearealer, der både kan understøtte undervisning og være et kreativt fristed for børnenes leg.

Udearealerne kommer således blandt andet til at rumme udendørslæringssteder og -væresteder, arealer til spil, en multibane, klatrevæg, svævebane og en scene.

- De kommende udearealer er første del af en helhedsplan, der tager udgangspunkt i skolen og SFO'ens bevægelsespolitik, hvor der er fokus på at skabe fysiske rammer, der helt overordnet understøtter bevægelse og læring ud fra et værdisæt baseret på spontanitet, fællesskab og oplevelser, siger Tonny Lauridsen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget i Solrød Kommune, og fortsætter:

- Udover den åbenlyse gevinst for børnenes kreative udfoldelsesmuligheder kommer de nye udearealer også til at understøtte skolereformens intentioner om mere bevægelse i undervisningen.

Arbejde med helhedsplanen sker i samarbejde med skolen og KLAR Forsyning med henblik på at se på, hvilken måde skolens udearealer eventuelt kan indgå i den samlede klimatilpasning for Solrød Strand. De nye udearealer forventes at stå færdige ved udgangen af i år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk