2. juli 2020
Morten Dahlin, 23 år, byrådsmedlem i Greve og formand for VU, er opstillet som Venstres folketingskandidat i Slagelse-kredsen.
Morten Dahlin, 23 år, byrådsmedlem i Greve og formand for VU, er opstillet som Venstres folketingskandidat i Slagelse-kredsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Dahlin på vej mod Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Dahlin på vej mod Folketinget
Opdateret 07. september 2012 kl. 11:54
Sydkysten - 07. september 2012 kl. 11:01
Af Jørgen Büchler
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Det 23-årige byrådsmedlem fra Greve, Morten Dahlin, er opstillet som folketingskandidat for Venstre i Slagelse-kredsen efter sikkert at have vundet et kampvalg.

Byrådsmedlem i Greve Kommune og formand for VU, Morten Dahlin, blev torsdag den 6. september valgt som folketingskandidat for Venstre i Slagelse-kredsen og har dermed taget sit første skridt skridt på vej mod Folketinget

Morten Dahlin vandt afstemningen over tidligere folketingsmedlem Troels Christensen og tidligere byrådsmedlem Pernille Frandsen i et kampvalg, hvor han fik over halvdelen af stemmerne.
arrow Læs også: Ny folketingskandidat: VU-formand tævede Troels

- Jeg er ufattelig stolt og glad for tilliden, Venstres medlemmer har vist mig. Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Det bliver spændende at få lov til at føre mit arbejde fra Greve Kommune videre på et landspolitisk plan, siger Morten Dahlin.

Opstillingsmødet blev afholdt på Hotel Frederik D. II, og der var mødt næsten 200 medlemmer frem for at give deres mening til kende.

- Som kandidat i Slagelse-kredsen kan man jo stemme på mig i hele Region Sjælland. Det betyder, at jeg har en stor opgave foran mig med at nå ud til rigtig mange forskellige mennesker. Som folketingskandidat vil jeg derfor knokle alt, hvad jeg har lært, for at sprede det budskab, jeg mener er allervigtigst lige nu: At vi skal forbedre rammevilkårene for erhvervslivet, så vi kan få skabt og fastholdt arbejdspladser her på Sjælland.

Morten Dahlin er 23 år, bachelor i økonomi og kommunikation og har siden valget i 2009 siddet i byrådet i Greve. Her blev han valgt med 523 personlige stemmer, kun overgået af Venstres daværende borgmesterkandidat. Han sidder også i Venstres hovedbestyrelse og forretningsudvalg.

jøb
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?