17. februar 2019
$ID/[No paragraph style]:Mie Hansen er rigtig glad for at have mødt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Hun fik sammen med klassekammeraten Andreas Sørensen taget et billede.
$ID/[No paragraph style]:Mie Hansen er rigtig glad for at have mødt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Hun fik sammen med klassekammeraten Andreas Sørensen taget et billede.
Foto: Mie Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mie fik en aften med kronprinsessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mie fik en aften med kronprinsessen
Sydkysten - 05. februar 2015 kl. 19:00
Af Johnny Gudmand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mie Hansen fra Solrød går til daglig i 10. klasse på Idrætsefterskolen Grønsund på Bogø. Et par dage før showet i forbindelse med Danmarks Indsamlingen fik skolen et opkald fra PET, da den 17-årige elev skulle sidde ved siden af kronprinsesse Mary under indsamlingsshowet.

Det blev starten på en helt fantastisk oplevelse.

- Min lærer fortalte mig, at PET havde ringet til skolen. Han fortalte, at jeg skulle sidde ved siden af Mary, og at min klassekammerat Andreas også skulle sidde ved kronprinseparret. Vi syntes, at det var helt vildt sindssygt, og vi løb op på Andreas' værelse og skreg, fortæller Mie Hansen til Solrød Avis.

Den unge kvinde er glad for, at hun havde Andreas at dele hemmeligheden med, for hun måtte ikke sige det til nogen, end ikke sine forældre.

- Det var virkelig svært, og jeg er glad for, at Andreas også vidste det, så vi kunne tale om det i smug. Jeg kunne godt forstå, at det var meget vigtigt, at vi af sikkerhedshensyn holdt det hemmeligt, fortæller Mie Hansen.

Den 17-årige elev talte under showet om mange forskellige ting med kronprinsessen.

- Jeg fortalte hende, hvorfor der blev slået på gongongen, for kronprinseparret var kommet i løbet af showet og havde ikke hørt det. Jeg startede med at sige "Ej, hvor ser du godt ud til hende", og hun sagde "i lige måde, fortæller Mie Hansen, der fortalte kronprinsessen, at hun gerne ville have haft en kjole på, når hun skulle opleve den kæmpe ære at møde kronprinseparret.

- Men hun sagde, at jeg så godt ud, griner Mie Hansen.

LÆS MERE I SOLRØD AVIS FREDAG 6. FEBRUAR.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk