29. september 2021
Rock Nalle og 

Michelle Birkballe giver koncert i Kulturium. PR-foto
Rock Nalle og Michelle Birkballe giver koncert i Kulturium. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michelle Birkballe og Rock Nalle giver koncert i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michelle Birkballe og Rock Nalle giver koncert i Ishøj

Nu kan du opleve to af landets sejeste stemmer, når Michelle Birkballe giver koncert med Rock Nalle som special guest i Kulturium Musikteater i Ishøj den 17. september kl. 20

Sydkysten - 15. september 2021 kl. 15:48

Ishøj: Det var meningen, at denne turné med 14 koncerter rundt i hele landet skulle være en engangsforestilling, men nogle gange er oplevelserne bare så sjove, og responsen virkelig god - og så bliver man nødt til at gentage det.

Michelle Birkballe har inviteret Danmarks rock'n'roll-konge, Rock Nalle, med på landevejen. Det er to forskellige generationer, der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik: Rock'n'roll, soul og blues.

På scenen for sidste gang
På denne turné bliver det efter al sandsynlighed sidste gang, at man kan opleve 76-årige Rock Nalle med stort band - stemmen er på toppen, men kroppen er slidt efter et langt og hårdt levet liv. Som Michelle siger:

- Dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden og som virkelig me-strer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a life time.

Billetter koster 195 kr. og sælges på kulturium.dk eller i Kulturium Musikteaters billetsalg. Der er rabat til kunder med sølvkort.

Stemmer du til kommunalvalget i år?