12. april 2021
Maxi Zoo er rykket ind i Waves.
Maxi Zoo er rykket ind i Waves.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maxi Zoo overtager Petworld i Waves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maxi Zoo overtager Petworld i Waves
Sydkysten - 02. april 2021 kl. 14:11

Maxi Zoo har overtaget alle Petworldbutikker i Danmark, og det betyder, at Petworld i Hundige Storcenter i Greve bliver til en Maxi Zoo.

Medarbejderne fra Petworld forbliver i Maxi Zoo, så kunderne vil opleve samme gode service som hidtil. Med skiftet kan man som kæledyrsejer se frem til et endnu større sortiment. Især til katte og hunde, hvor man fremadrettet kan finde særlige brands, der ikke føres i andre danske butikker. Derudover finder man afdelinger til bl.a. kaniner, gnavere, fugle og fisk, der alle har et stort udvalg af foder og udstyr som f.eks. gnaverbure og akvarier, lyder det i en pressemeddelelse fra Maxi Zoo i Waves.

Hvis man har optjent bonuspoint på køb i Petworld, kan man bruge dem i Maxi Zoo, da alle Petworldmedlemmer er blevet overflyttet til Poteklubben hos Maxizoo. Poteklubben er en kundeklub, hvor man kan optjene medlemsrabat ved hvert køb i Maxi Zoo.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?